Om MegaOffice.se

MegaOffice.se förmedlar alla Kontorsvaror och produkter inom kontor och tillbehör i Sverige, under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter kontorsprodukter, kontorstillbehör och tillhörande utan att behöva besöka Sveriges alla kontorsbutiker online eller fysiska butiker inom tillbehör av kontorsmaterial t.ex. papper, pennor mm. Det ska räcka med en butik inom kontorsmaterial online, nämligen MegaOffice.se

Oavsett om du som kund söker efter en bästa kopieringspappret eller billigaste tonern till er laserskrivare ska du finna allt här hos oss på MegaOffice.se. Vi förmedlar inte bara papper och pennor utan har även möbler som t.ex. ergonomiska stolar och skrivbord bland annat.

Hos oss har vi mellan 5 000 till 10 000 unika Kontorsprodukter och förbrukningsmaterial!
Vi uppdaterar dagligen vår databas med kampanjer & Erbjudanden på ordinarie priser.

Information om MegaOffice.se

Företagsinformation

MegaOffice.se är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen.

Historia

MegaOffice.se är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken MegaOffice.se är resultatet utav att personer med olika bakrund beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de produkter de behöver genom en butik på internet. Tanken är att man inte ska behöva gå in på alla butiker online inom förbrukningsvaror eller kontorsmaterial, utan vi samlar allt hos MegaOffice.se där vi uppdaterar produkter och priser dagligen.

Vårt mål

Vi på MegaOffice.se har som mål att vara ledande inom förmedling utav förbrukningsmaterial och kontorsmaterial inom Sverige och Norden. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris genom att jämföra förbrukningsmaterial & kontorsprodukter och dess priser på den svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden inom kontorsmaterial och relaterat förbrukningsmaterial.

MegaOffice.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon växel: 08-551 06 330

Mycket bra utbud

★★★★★
Snabb leverans! Tack
- Niklas

Jätte nöjd

★★★★★
Hittade det jag villa ha.
- Tommy

Tack för hjälpen

★★★★★
Rekommenderar. /Sandra
- Sandra

Behövs kontorsmaterial?

Klicka på knappen nedan och ni kan beställa förbrukningsmaterial för kontor och industri! Snabbt och Enkelt!
Visa mig priserna!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram